Wij zijn met name gespecialiseerd in het assembleren en lassen van RVS en aluminium werkstukken. Deze kunnen wij onderverdelen in de onderstaande categorieën

Gratis offerte?

Balustrades (hekwerken) en trapleuningen

In woningen of bedrijfspanden hebben wij inmiddels al vele balustrades en trapleuningen mogen realiseren. Opgebouwd uit buis of koker, voorzien van RVS knieregels, glasvulliing of RVS plaatwerk, het valt allemaal binnen onze mogelijkheden.

Spil- en wenteltrapleuningen

Wij hebben inmiddels ruime ervaring in 2D en 3D gebogen leuningen welke in elke gewenste vorm samengesteld en gemonteerd kunnen worden. Wij kunnen dit vanaf tekening maken of op de bouwplaats ter plaatsen samenstellen en eventueel aflassen / afwerken (mits de locatie hiervoor geschikt is).

Spil- en wenteltrapleuningen in RVS

Interieurbouw

Voor diverse bedrijven hebben wij al zeer fraaie projecten mogen realiseren. Denk hierbij aan RVS kantoormeubels (eventueel in kleur gecoat), aanrechtbladen, keukenachterwanden, complete keuken- en sanitairinrichtingen, winkelinrichting, etc. Hierbij is een goede samenwerking vereist met de meubelmakers, samenwerken doen wij graag.

Leidingwerk en machinebouw

Van kleine buisdiameters tot zeer grote RVS leidingwerk met bijbehorend flenzen / afsluiters, wij draaien er onze hand niet voor om. Inmiddels zijn er vele projecten gepasserd die wij inmiddels hebben mogen uitvoeren voor diverse opdrachtgevers.

Straat- en tuinmeubilair

Van complete RVS portalen terplaatse van parkeergarages tot het leveren en monteren van een serie RVS zitbanken voor een voetbalvereniging, maar ook RVS plantenbakken voor hoveniersbedrijven, wij doen het allemaal.

rvs-meubilair